iPhone SE се превърна в популярен модел, след дебюта си през март 2017 година, което накара Apple да пусне второ поколение на бюджетния модел през 2020. Сега последните слухове сочат, че ще има и iPhone SE 3, а най-новите дават и възможен прозорец за стартирането му.

Според Digitimes Apple планира поредното бюджетно устройство да дебютира през първата половина на 2022 година, което ще е чудесна възможност за тези, които търсят достъпен iPhone. Устройството ще е със същия процесор като iPhone 12, което означава чип A14 Bionic и ще поддържа 5G.

Всъщност това не е изненада, тъй като известният анализатор Минг-Чи Куо вече прогнозира, че новият бюджетен iPhone ще предложи 5G възможности и актуализиран процесор. Анализаторът също предположи, че стартът му ще е през първата половина на 2022 година, което сега се потвърждава от новите слухове.

Очаква се iPhone SE 3 да е най-достъпния 5G iPhone досега, тъй като ще е по-евтин от iPhone 12 mini. Това означава, че цената му ще е под 699 долара.

Освен това се говори, че дизайнът му ще е подобен на този на iPhone SE 2020, тъй като ще разполага с 4.7 инчов LCD дисплей. Смята се обаче, че линията ще бъде актуализирана и през 2023 година, когато вече ще получи 6.1 инчов дисплей с перфорация вместо прорез.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *