Jar Computers предлага висококачествения етикетен принтер Brother TD-4210D

Offnews Последна промяна на 01 април 2024 в 20:57 911 0

Brother TD-4210D

Снимка Jar Computers

Jar Computers предлага висококачествения етикетен принтер Brother TD-4210D

Един от най-големите дистрибутори на ИТ консумативи и техника на българския пазар – Jar Computers – предлага за своите клиенти Brother TD-4210D. Това е иновативен етикетен принтер, който позволява печат на висококачествени, непрекъснати етикети с носители до 118 мм.

В последните години популярността на термичния печат на етикети нарасна и се използва все по-често както от малки, така и от големи фирми. Много производствени компании преминават към термичен печат на етикети, за да осигурят по-гладко и по-ефективно обслужване на своите клиенти.

При термичният печат отпечатано изображение се произвежда чрез използване на топлина. Термичните принтери работят по начин, наподобяващ обикновения принтер, но вместо мастило, използват ролки за етикети или стикери, които лесно реагират на определено ниво на топлина.

Сред предимствата на термичните принтери е качеството на изображението и съответно на печата.

Brother TD-4210D е подходящ за отпечатване на ясни и лесни за сканиране етикети с баркод. Той е специално проектиран за непрекъснат печат на етикети и е подходящ за инвентаризация, доставка, баркод и етикетиране на рафтове, осигурявайки правилните нива на производителност, качество и интеграция.

Принтерът има разделителна способност на печат до 203 dpi, скорост на печат до 5 инча в секунда (127 мм/сек) и ширина на печат до 4,09 инча / 104 милиметра. Освен това предлага лесна настройка с автоматична конфигурация на носителя и поддържани популярни езици за команди на принтера, включително ZPL2, CPCL, ESC/P, EPL2 и DPL2 емулации.

Преносимите термични принтери са по-тихи и в по-голямата си част много по-бързи от традиционните мастилени принтери. Техните печатащи глави могат да създават изображения за милисекунди и не е необходимо да изсъхват. За практически цели това означава, че всеки бизнес, който е домакин на конференции или срещи на регулярна основа, може да произвежда етикети с част от скоростта на традиционните мастилени принтери.

По-малкото движещи се части означават по-ниски разходи за поддръжка, обслужване и по-голяма надеждност през целия живот на принтера. Освен това те обикновено са по-малки и по-леки, което ги прави много по-преносими от традиционните им аналози - идеално решение, ако сте на път, работите дистанционно или сте на място.

С помощта на професионалния софтуер на Brother P-Touch Editor потребитеите могат да създават лесно персонализирани етикети с фирменото лого, символи или някои от стотиците вградени изображения към етикетите. Наред с това те лесно могат да свързват excel таблици за печат на големи партиди от етикети.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !