Panasonic представи нов парти високоговорител

Offnews Последна промяна на 16 април 2024 в 21:44 863 0

Panasonic представи нов парти високоговорител

Снимка Panasonic

Panasonic представи нов парти високоговорител

Panasonic обяви нов парти високоговорител SC-TMAX45, създаден да бъде идеалният гост, да добавя атмосфера към партитата и да е лесен за ползване от всички. В преносимия корпус на TMAX45 е побрана звукова система с обща изходна мощност до 1000 W (RMS) и подходящо светлинно шоу. Подобно на най-добрите гости, TMAX има много връзки и е полезен и след партита също.

Изключително гъвкав

Мощен, но лесен за управление дизайн

С височина от 65 см новият TMAX45 на Panasonic е достатъчно голям, за да направи впечатление, но не толкова голям, че да остане в ъгъла. Благодарение на неговия стилен корпус от МДФ с матово черно покритие, защитени ръбове и подложки за крака, TMAX45 е с тегло 12 кг – еднакво подходящ за различни ситуации. “Проектирахме TMAX45 така, че с него да могат да се справят много различни хора. Въпреки, че е „парти високоговорител“, той има множество алтернативни приложения в дома и извън него.“, Tamas Nagy Маркетинг мениджър Home AV, Panasonic Consumer Europe.

Удвоена мощност 

Снабден с аудио технологии за силен звук

Благодарение на два мощни цифрови усилвателя с две жици, два 16-сантиментрови високоговорителя и два басрефлексни порта – всеки ще чуе, когато TMAX45 пристигне. Той осигурява богат добре балансиран звук: пълен бас, кристално чисти вокали и извисяващи се високи тонове – всичко това от една кутия. “Чрез удвояване на ключови компоненти се уверихме, че TMAX45 разполага с необходимата мощност, за да вдъхне живот на партитата.”, Tamas Nagy Маркетинг мениджър Home AV, Panasonic Consumer Europe.

Ярки светлини, страхотна атмосфера

Множество опции за осветление

Зад металната решетка на Panasonic TMAX45 се крие светлинно шоу, което чака да бъде разгърнато. Седем ярки цвята, единадесет модела и два светлинни ефекта са на разположение на домакина на партито. Четири от моделите и светлинните ефекти пулсират автоматично с музиката. И ако това не е достатъчно, домакинът може да избере от останалите многоцветни модели или едноцветни варианти, за да придаде допълнителна атмосфера.

Кой е суперзвездата DJ? 

Безжична и кабелна връзка

С помощта на Bluetooth две съвместими смарт устройства могат да се свържат едновременно с Panasonic TMAX и безпроблемно да превключват между плейлистите. Допълнителни музикални източници могат да бъдат свързани чрез допълнителните входове. Освен това домакинът и гостите могат да възпроизвеждат MP3 файлове чрез USB-A гнездото, което служи и като зарядно – така че няма да се изчерпи по време на партито.

Живи и спонтанни вибрации 

Входове за китара и микрофон

TMAX45 обича в еднаква степен както записаната, така и живата музика. Той предлага жакове за китара и микрофон, както и ехо и лесен за миксиране контрол. Перфектен да издигне партито на по-високо ниво или просто за разпускане с няколко приятели по-късно. “Чудесно е да се добави гъвкавост, затова включихме входове за китара и микрофон в TMAX45. Удобно е и за съобщения на партита и спонтанни джем сесии също.” Tamas Nagy Маркетинг мениджър Home AV, Panasonic Consumer Europe.

Звук и визия в хармония 

Караокето е само началото

Свържете TMAX с телевизор, като използвате включения в комплекта оптичен кабел за повече забавления. Докато смарт телевизорът показва караоке снимки и текстове, TMAX се грижи за всичко останало - със своя вход за микрофон, мощен звук и светлинно шоу. Идеален също за партита, на които се празнуват големи музикални фестивали и горещо очаквани певчески конкурси. Panasonic TMAX45 може да лежи настрани, така че да не разваля гледката.

Възползвайте се от TMAX

Лесен за пренасяне

Днес всеки и всичко трябва да прави повече от едно нещо, а Panasonic TMAX45 не е изключение. С помощта на вградената дръжка за носене той може да се премества в дома на собственика или в автомобила, за да се използва навсякъде, където има електрическа мрежа. Перфектен за уроци по танци или упражнения, за сесии във фитнес залата – TMAX е създаден, за да бъде удобен.

Лесна и интуитивна работа 

Нещо, което всеки може да използва

Никой не иска партито да загуби атмосферата си, защото музиката спира. TMAX се грижи за това с интуитивния си контрол и вдлъбнатината, в която можете да поставите смарт устройства. Сбогом на малките превключватели и здравей на големите кръгли бутони за управление, както и на LED екрана за потвърждаване на избрания източник на музика. 

Нуждаете се от още повече от 1000 вата? 

Комбинирайте до 3 устройства TMAX45 за 1 масивен звук

TMAX45 може да се свърже с още 2 устройства от същия модел за още по-големи партита и събития. Ако се свърже допълнителен TMAX45, потребителите могат да разпределят единия за левия, а другия за десния канал, за да получат огромен стерео звук. За целта е необходим 3.5 мм стерео мини аудиокабел с дължина 3 метра.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !