Sandberg пусна почистващ комплект за безжични слушалки

Offnews Последна промяна на 19 април 2024 в 21:04 638 0

Sandberg пусна почистващ комплект за безжични слушалки

Снимка Sandberg

Sandberg пусна почистващ комплект за безжични слушалки

Безжичните слушалки стават все по-популярен аксесоар през последните години и мнозина ги предпочитат както за ежедневно използване, тичане в парка или други физически активности, така и за работа. С това обаче почистването на този тип устройства става все по-актуална тема и се превръща в предизвикателство за мнозина. Притежателите им обикновено се опитват да ги почистят с помощта на памучни тампони, клечки или други подръчни средства, което обаче не е ефективно, а понякога – и безопасно.

За да реши този проблем, компанията Sandberg пусна на пазара специален почистващ комплект за безжични слушалки. Той съдържа всичко необходимо за безопасното и ефективно почистване на тези популярни аксесоари и може да удължи живота им значително. Комплектът може да се използва дори за почистване на малките конектори на калъфите на слушалките, както и на мобилните телефони, които често губят ефективността си заради натрупване на прах.

В почистващия комплект са включени малка писалка с връх, две различни четки и предпазен калъф за писалката. Той също включва и специален лепкав материал, който може да се разтяга по различни начини, за да достигне до труднодостъпните места и да събере замърсяванията.

“И аз съм опитвал да почистя слушалките си Sandberg с кухненска кърпа, клечки за зъби, игли за месо, четка за зъби ... какво ли не. По-скоро е трудно и не се получава много добре. Това е действителната причина, поради която сега предлагаме чудесно и ефективно решение. Не съм единственият, който ползва вътреушни слушалки и трябва да ги почисти” - посочва Мартин Холеруп, директор на Sandberg A/S.

Новият комплект ще бъде на пазара този месец, а повече информация за него е достъпна на https://sandberg.bg/bg/product/cleaning-pen-kit-for-airpods.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !