THOR 303 TKL - бърза и безшумна клавиатура, която ще ползвате дълго (Ревю)

Александър Александров Последна промяна на 08 януари 2024 в 18:23 1573 0

THOR-303-TKL
THOR-303-TKL

THOR 303 TKL е механична клавиатура, която се отличава със своята бързина, безшумна работа и издръжливост. Тя е изработена от здрав алуминий, което я прави устойчива на интензивна употреба, а RGB подсветката с PRISMO ефект добавя цвят и стил към всяко работно пространство. В нашата редакция имахме възможността да тестваме този модел и в следващите редове ще споделим нашите впечатления от работата с него, както и по-подробно ще разгледаме неговите характеристики.

Външен вид и дизайн

Клавиатурата THOR 303 TKL се отличава със своята здравина и комфорт, благодарение на издръжливия си алуминиев корпус. Това я прави идеална за продължителна употреба. От друга страна, RGB подсветката и PRISMO ефектът добавят цвят и динамика към визията на клавиатурата.

Подсветката предлага възможност за регулиране на интензитета и скоростта, както и избор между различни режими. PRISMO ефектът, който успяхме да изпробваме, създава впечатление, че клавиатурата свети в разнообразие от цветове, придавайки й модерен и стилен вид. Компактният дизайн на THOR 303 TKL позволява да заема минимално пространство на работното място и я прави удобна за пренасяне.

Още по-тихи превключватели

THOR 303 TKL е оборудвана с технологията Hot Swap, която дава възможност да сменяте превключвателите по всяко време. Включените в комплекта превключватели Outemu Peach Silent се отличават с ниска сила на натискане, тих звук и дълъг живот. Суичовете на THOR 303 TKL са с 30% по-тихи от стандартните Outemu Brown, което ви позволява да играете непрекъснато през цялото денонощие, без да притеснявате останалите членове на семейството.

Други предимства

Освен тихата работа, суичовете на THOR 303 TKL предлагат и бърза реакция, благодарение на много ниската точка на активиране от 2 мм. и силата на натиск от само 40 грама. Това означава, че вашият компютър ще регистрира действията ви значително по-бързо от тези на вашите опоненти в играта, което дава на геймърите ценно конкурентно предимство.

Усъвършенствани стабилизатори

В новата версия на клавиатурата THOR 303 TKL са внедрени подобрени стабилизатори, които гарантират тиха работа и плавно движение на клавишите. Допълнително, моделът е оборудван със специално покритие, което защитава механизма на суича от прах и удължава неговия живот.

Дългогодишна устойчивост и подобрена функционалност

Genesis Thor 303 TKL е механична клавиатура, която се отличава със своята издръжливост и функционалност. Суичовете на клавиатурата могат да издържат до 50 милиона клика, а в комбинация с механизма на клавишите, “Double Injection” технологията и здравия алуминиев корпус, те гарантират дългогодишна устойчивост на устройството.

Освен това, клавиатурата предлага множество допълнителни функции, включително N-Key Rollover (пълен Anti-Ghosting), опция за блокиране на клавишите на Windows и подобрени RGB Prismo светлинни ефекти, които добавят към персонализацията и удобство на използване.

Подобрен софтуер

Специализираният софтуер на клавиатурата Thor 303 TKL предлага богат набор от опции за персонализация, които позволяват на потребителите да адаптират устройството според своите нужди.

Можете да изберете любимия си RGB режим, да създадете уникална комбинация и да зададете различни макроси и профили. Благодарение на вградената памет, клавиатурата запазва всички ваши настройки, така че няма да е необходимо да я настройвате отново, дори и ако я свържете към друг компютър.

Бърз и интуитивен контрол над приложенията

Функционалните клавиши от F1 до F12 на клавиатурата Thor 303 TKL предлагат бърз и интуитивен контрол над приложенията. В хода на нашите тестове установихме, че те позволяват лесно регулиране на звука, смяна на песни и стартиране на приложения като уеб браузър или калкулатор само с едно движение.

В заключение

THOR 303 TKL е мощна и надеждна клавиатура, която предлага изключителна функционалност и удобство на използване. Независимо дали сте геймър, който иска да има предимство в игрите, или професионалист, който иска да увеличи производителността си, THOR 303 TKL е клавиатурата, която ще ви помогне да постигнете вашите цели.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !