Тази есен Apple трябва да представи следващото поколение на своите флагмански смартфони. Точното име на новата фамилия iPhone все още не е известно, като периодично се появява вътрешна информация, че серията iPhone 12 ще бъде заменена с iPhone 13, а според други данни корпорацията от Купертино ще се завърне към старата схема и ще предложи на пазара iPhone 12s. Няколко месеца преди излизането на новите айфони платформата за продажба на мобилна електроника SellCell реши да провери какво е отношението на потребителите към това, че новото поколение мобилни телефони на Apple може да получи името iPhone 13.

В анкетата, направена от SellCell, са взели участие около три хиляди пълнолетни американци. Повечето от тях са се оказали изключително суеверни. 74% от запитаните са на мнение, че следващият iPhone в никакъв случай не бива да се нарича iPhone 13. Нещо повече, всеки пети потребител не би си купил нов iPhone, ако неговият моделен номер е числото 13.

26% от анкетираните нямат проблеми новия телефон на Apple да се нарича iPhone 13. Интересно е, че голяма част от запитаните са на мнение, че новото поколение смартфони на американската корпорация трябва да се нарича просто iPhone (2021). Други 16% са избрали името iPhone 21.

Немалка част от анкетираните очакват, че Apple ще пропусне името iPhone 13 и ще представи на пазара директно iPhone 14.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *