Шведската стриймиг платформа Spotify обяви, че бившият президент Барак Обама и музикантът Брус Спрингстийн ще водят свой подкаст ексклузивно за нея. Той ще се нарича „Ренегати: Родени в САЩ“ и ще бъде съставен от осем епизода.

Сред темите, които двамата известни американци ще обсъждат, са тези за брака, бащинството и бъдещето на Америка. Те ще разкажат за родните си градове, семействата и примери на подражание, след което ще дискутират болезненото разделение на страната днес.

За новия си проект Обама споделя, че на пръв поглед с Брус нямат много общи неща. През годините обаче установяват, че имат сходни възгледи за работата, семейството и за Америка.

Всеки един от нас вървеше по паралелен път, опитвайки се да разбере страната, която ни е дала толкова много. Анализирайки личните си истории, ние търсим начин да ги свържем с историята на Америка.“

Първите два епизода от новия подкаст вече са достъпни за потребителите на Spotify. Това е вторият подкаст на продуцентската къща на Обама – Higher Ground.

Първият беше този на съпругата му – Мишел Обама, който дебютира през миналата година. Нейното шоу също беше създадено ексклузивно за Spotify, но в последствие е пуснато и в други платформи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *