Motorola е сред компаниите, които се готвят да пуснат топ модели смартфони, задвижвани от водещ процесор Snapdragon. Според слуховете, устройството на компанията е с кодово име Nio и ще дебютира като телефон от серията Moto G с 90 Hz дисплей, тройна задна и двойна предна камера и Snapdragon 865. Сега може би виждаме Motorola Nio за пръв път, благодарение на изтекло изображение, публикувано от Евън Блас във Voice.

Устройството на снимката изглежда е прототип с високо съотношение на страните, подобно на няколко бюджетни модела, които компанията пусна през последните години. В горната си част има две селфи камери, поместени в отделни кръгли прорези. Според слуховете, основната 16 мегапикселова предна камера използва сензора OV16A1Q и е придружен от 8 мегапикселов вторичен сензор S5K4H7 на Samsung.

Сред останалите известни подробности е тройната настройка на задната камера, която се състои от 64 мегапикселов основен, 16 мегапикселов широкоъгълен и 2 мегапикселов сензор за дълбочина. Motorola Nio носи номер на модела XT2125 и ще бъде оборудван със Snapdragon 865 с 8 GB оперативна и 128 GB вградена памет и вероятно ще работи с Android 11.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *