OPPO ще осигури поддражката на Watch и Band Style за iPhone с приложението HeyTap Health. Компанията спокойно може да се похвали, че нейният часовник е един от най-добрите с Android Wear, но до сега той нямаше поддръжка за устройствата на Apple.

OPPO стартира приложението HeyTap Health за iOS, което ви позволява да сдвоите OPPO Watch или Band Style с iPhone. Можете да го използвате за коригиране на настройки, както и за синхронизиране и преглед на данни.

Информацията може да се добавя и в Health на Apple след съответното разрешение. Преди това часовникът можеше да се свързва с Android и iOS устройства, чрез приложението на Google Wear OS.

За аудио устройствата на компанията обаче, приложението все още не е пуснато. Това означава, че може да използвате слушалките с Android телефони, ако искате прецизна персонализация на настройките им. OPPO Enco X определено са сред най-добрите слушалки в класа си, което означава, че скоро можем да очакваме компанията да осигури приложение за iOS и за тях.

Към момента при свързване на слушалките с iPhone получавате LHDC и AAC кодеци и ще пропуснете aptX, което не пречи на качеството на звука. OPPO разшири своята екосистема както що се отнася до смартфоните, така и до аудио устройствата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *