Trusti.bg разширява и надгражда услугите си

Технологичният стартъп привлича нови партньори, предоставя възможност за разсрочено плащане и лансира членство с добавена стойност за своите клиенти

Offnews Последна промяна на 22 април 2024 в 19:00 388 0

Trusti.bg разширява и надгражда услугите си

Снимка Trusti.bg

Trusti.bg разширява и надгражда услугите си

Trusti.bg, иновативната технологична компания за сравняване на финансови продукти, която миналата година стартира на българския пазар, има удоволствието да обяви значително разширяване и надграждане на своите услуги. В непрекъснатия стремеж да обогатява потребителското изживяване и да предоставя бързи, удобни и сигурни финансови решения, Trusti.bg вече предлага възможност за заплащане на вноски на застраховка Гражданска отговорност на своите потребители.

В стремежа си да предоставят пространство на технологичните ентусиасти, където те да получават оптимално съотношение цена-качество и да се възползват от модерни услуги с висока добавена стойност, Trusti.bg представят и своето Trusti членство. То ще бъде напълно безплатно и всеки ще може да се присъедини към него, като си направи регистрация в платформата. След като потребителите си създадат профил в системата, те автоматично стават членове на Trusti и това не е всичко. Очаква ги и бонус до 25 лв. за сключена застраховка през платформата, който ще бъде прибавен към техния профил и те ще могат да го използват, когато пожелаят. В процес на подготовка са и още изненади за членовете на Trusti.

Наред с това, Trusti.bg с гордост обявява сътрудничеството си с шест водещи застрахователни компании на пазара: Лев Инс, Бул Инс, Евроинс, Алианц България, Дженерали Застраховане и Булстрад. Тези стратегически партньорства ще гарантират на потребителите достъп до богат избор от застрахователни опции, предоставящ най-подходящото и рентабилно покритие за техните нужди.

Изпълнителният директор на Trusti.bg, Василена Чолакова, споделя: „Нашата мисия е да модернизираме и надграждаме процеса за сравняване и закупуване на финансови продукти на българския пазар. Новите услуги и партньорства на платформата са свидетелство за ангажимента ни да предоставяме първокласно удобство и добавена стойност на нашите клиенти. Trusti.bg ще продължава да обновява и разширява своите предложения, за да отговори и надмине очакванията на потребителите.”

Trusti.bg е създаден с визията да революционизира начина, по който се сравняват и купуват застраховки. Целта на компанията е да направи този процес изцяло онлайн, като предоставя на клиентите възможността целият процес да е бърз, удобен, прозрачен и сигурен, спестявайки им пари и време. Въвеждането на гъвкави опции за плащане и разширяването на мрежата от застрахователни компании бележат важни етапи в пътуването на Trusti.bg към постигането на тази визия.

Trusti.bg ще продължи да разширява портфолиото си от финансови продукти. Екипът на технологичния стартъп проучва нови възможности за развитие на платформата и предоставяне на още по-голяма стойност на потребителите, които своевременно ще бъдат интегрирани при следването на най-високи стандарти в сектора.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !