Очаква се Motorola скоро да пусне наследниците на своите водещи модели Edge. Onlealks обаче сподели CAD-базирани рендери на стандартния Edge 20, който не е с извити дисплей.

За сметка на това устройството използва 6.7 инчов плосък екран. Ако наистина е така, то той може да се превърне просто в солидно устройство от горния среден клас със 120 Hz 1080р панел.

Наред с това Edge 20 ще предложи тройна система на камерата със 108 мегапикселов основен сензор, 16 мегапикселов вторичен и трети 8 мегапикселов, вероятно телефото. Обновеният модел ще работи с процесор Snapdragon 778G с до 8 GB оперативна и 256 GB нградена памет, а батерията му ще е с капацитет 4000 mAh.

Има шанс Motorola Edge 20 Pro да запази своя извит екран и да предложи подобрена производителност със Snapdragon 870. Предполага се, че серията ще съдържа и трети модел – Edge 20 Lite, но ако компанията използва този дизайн за виниловия, това е знак за промяна.

Вместо да разчита на привлекателния дизайн за цялата линия, тя ще се съсредоточи върху цената. Въпросът е дали тя ще е достатъчно ниска, за да даде предимство на Edge 20 пред конкуренцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *