Китайският производител на смартфони Doogee представи най-новия си модел, S97 Pro. Това е издръжлив смартфон с професионален лазер за измерване на разстояние. С него можете да измерите точно разстояние до 40 метра, като има 8 режима за измерване. Системата е разположена в горната част на корпуса.

Иначе телефонът разчита на 6.39“ HD+Dot дисплей с резолюция 720p и поставена в отвор 16-мегапикселова селфи камера. Основната камера е четворна и се състои от 48MP сензор от Samsung, 8MP с ултраширокоъгълен обектив, 2MP за макро снимки и 2MP за боке ефекти.

Doogee S97 Pro също така има сертификации IP68 и IP69K за прахо- и водоустойчивост при потапяне. Налична е батерия с огромен капацитет от 8500 mAh, която предоставя до три дни издръжливост с един заряд.

Поддържа се технология за бързо зареждане и безжично зареждане. Сред основните продукти са чипсет Helio G95 в комбинация с 8GB RAM и 128GB памет за файлове.

Сред останалите характеристики са още поставен отстрани на конструкцията четец на отпечатъци и Android 11 със специфични софтуерни инструменти. Doogee S97 Pro е в промоционална цена от 199 долара през AliExpress и с допълнителен промо код, а стандартната му цена е 329 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *