Според слуховете от миналата година Motorola работи върху наследник на сгъваемия Moto Razr и прогнозите бяха, че той ще дебютира по някое време тази година. Някои източници обаче твърдят, че новият Moto Razr може и да закъснее до 2022 година.

Един от тях е анализаторът Рос Йънг, който прогнозира, че сгъваемият смартфон ще стартира едва през втората половина на 2022 година. За съжаление няма информация на какво се дължи забавянето, но най-вероятно се касае за проблеми по веригата за доставка на компоненти.

Moto Razr беше пуснат 2019 година и получи разнопосочни рецензии. Миналата година излезе актуализираната му версия, която включваше 5G поддръжка и преместен четец на пръстови отпечатъци в задната част на устройството.

Освен това премиум устройството пристигна с по-добър шарнирен механизъм, по-мощна камера, по-голяма батерия и нов чипсет. Можем само да спекулираме какви промени ще донесе следващия сгъваем телефон на компанията, но вероятно те ще включват подобрения в дисплея, камерите, захранването и още по-ефективен чипсет.

За съжаление последното изтичане не дава точна дата за това кога можем да очакваме наследника на Moto Razr. Единственото, което Йънг споменава е втората половина на 2022 година. Надяваме се, информацията да се окаже неточна и да го видим по-рано, или поне да научим повече подробности за него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *