След като обяви датата на официалната презентация на смартфоните от фамилията Redmi Note 11 китайската компания Xiaomi направи още едно важно изявление.

На 28 октомври тази година ще се състои голямата презентация на смартфоните Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro и Redmi Note 11 Pro+. Моделът Pro+ ще се появи за първи път откакто съществува Xiaomi. Досега имаше само Pro Max, при това единствено за индийския пазар.

На 20 октомври в Китай ще започне приемането на предварителните поръчки за закупуването и на трите нови смартфона. За подаването на заявката е необходимо да се внесат 15,50 щ. долара (¥100) по сметката на магазина JD или в официалния сайт на Xiaomi. В този случай се дава отстъпка в размер 31 щатски щ. долара (¥200).

Но най-интересната новина е в това, че след като започне приемането на предварителните поръчки на всяка една минута ще бъде подаряван по един смартфон. Не се съобщава колко дълго ще продължи тази акция. Не се знае и дали Redmi Note 11 Pro и Pro+ ще участват като подаръци.

Да добавим, че и трите модела се предлагат с конфигурации на паметта 6/128 GB, 8/128 GB и 8/256 GB. Масовите продажби на новите телефони започват на първи ноември тази година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *