Sony Xperia 1 III вероятно ще дебютира следващата седмица и се очаква да донесе някои ключови подобрения, като перископна камера и 65 W зареждане. Производителят на аксесоари Olixar обаче, публикува рендери на устройството малко преди старта му.

Изображенията са с високо качество и в известна степен потвърждават течовете до момента. Виждаме познат дизайн с тънки рамки, сензор за пръстови отпечатъци в бутона за захранване и специален бутон за камерата. Тройната камера се помещава във вертикално подредена формация отзад.

До тук Sony не е направила кой знае какви драстични естетически промени, но подобренията всъщност ще са вътре. Твърди се, че Xperia 1 III ще предложи 4K HDR OLED панел със скорост на опресняване 120 Hz и съотношение 21:9 “cinematic”. Най-добрият чип Snapdragon 888 на Qualcomm ще поддържа устройството в тандем с 16 GB RAM и 512 GB вградена памет. Освен това 5000 mAh батерия ще е с поддръжка на 65 W зареждане.

По отношение на камерата, твърди се, че новият модел ще е въоръжен с 64 мегапикселов основен сензор. Той ще е придружен от 12 мегапикселов улташирокоъгълен и 12 мегапикселов телефото в стил перископ, за който се предполага, че ще поддържа до 60х увеличение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *