Заедно с новата си серия смартфони Galaxy S21 Samsung представи и безжичните слушалки Galaxy Buds Pro. Напълно безжичните слушалки са с подобрен дизайн и предлагат по-добър звук и технология за активно шумопотискане.

Galaxy Buds Pro включват 11-милиметрови уфъри и 6.5-милиметрови говорители. Наличен е отделен Voice Pickup Unit (VPU), който отличава гласа по време на разговор чрез три микрофона.

Един от микрофоните включва високо high signal-to-noise ratio (SNR), с което помага за филтрирането на околния шум. Използвана е и технологията Wind Shield, която ограничава шума от вятъра.

По данни на Samsung технологията за активно шумопотискане ограничава външните шумове с до 99%. Наличен е избор на нивото на ANC, включително и автоматично според условията. Микрофоните са активни и когато доловят страничен глас, функционалността за околен шум се активира.

Друга новост е Auto Switch, която позволява свързването едновременно към две устройства. По този начин можете докато гледате филм на таблет можете да приемете обаждане от смартфона например. Сигналът се прехвърля автоматично, а след приключване възпроизвеждането на филма продължава.

Освен това е наличен 360-градусов звук на базата на технологията Dolby Head Tracking, по подобие на Apple Spatial Audio. Достъпен е още Game Mode за ниска латентност на сигнала. Слушалките предлагат до 5 часа с един заряд при включен ANC и 8 часа без.

Вградената в кейса батерия разширява издръжливостта до съответно 18 и 28 часа. Освен това се поддържа технология за бързо зареждане. Моделът е наличен в сребрист, лилав и черен цвят, като ще са с цена 229 евро в Европа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *