Очаква се realme да представи новата си серия смартфони realme 8 през идния месец. Според наличните до момента данни, поне един от моделите в нея ще включва 108-мегапикселов сензор.

Междувременно компанията подготвя и събитие, което е свързано с технологиите при камерите за 2 март. Доста вероятно е тогава да получим повече подробности за въвеждането на 108MP сензор.

Подобно събитие беше проведено и при въвеждането на 64MP сензор от компанията през 2019 година. Засега няма допълнителни детайли за това какво точно ще представи компанията на 2 март.

Според слуховете realme 8 Pro ще включва 108-мегапикселов сензор. Това ще го направи първият такъв модел от компанията и то най-вероятно със сравнително достъпна цена.

Наскоро предполагаемото устройство изглежда беше забелязано в един от посланиците на компанията в Индия. То предлага основна камера с необичайна форма и надпис Dare to Leap. Освен това е в син цвят и с лъскаво покритие.

Междувременно realme 8 се появи в Geekbench с чипсет Dimensity 720, 8GB RAM и Android 10. Телефонът изглежда ще поддържа и технология за бързо зареждане про 65 вата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *