Когато излезе през юни, видеоиграта Battlefield 2042 трябваше да запази в тайна своя трети и последен режим. Днес тайната е разкрита с обявяването на Battlefield Portal.

Режимът включва всички седем карти от All-Out Warfare от 2042 г., както и шест класически среди от предишни заглавия на Battlefield. Класическите карти са Battle of the Bulge и El Alamein от Battlefield 1942, Harica Harbor и Valparaiso от Battlefield: Bad Company 2, както и Caspian Border и Noshahr Canals от Battlefield 3.

Всички карти, включително класическите, ще поддържат мачове за до 128 играчи на компютър, конзоли от серия Xbox и PlayStation 5. Както и при основния режим All-Out Warfare на Battlefield 2042, мачовете на хардуера от по-старо поколение ще бъдат ограничени до 64 играча.

Порталът на Battlefield включва над 40 оръжия, над 40 превозни средства и над 30 приспособления от три войни, плюс цялото свързано съдържание от Battlefield 2042. Това означава, че M1 Garand Panzerschreck, B17 Bomber, Spitfire, дефибрилатор и други любими на феновете инструменти се завръщат.

Фракциите също се връщат към портала на Battlefield. Освен специалистите от Battlefield 2042, режимът включва седем армии от класическите игри, включително Великобритания, САЩ и Германия от 1942 г., както и САЩ и Русия от Bad Company 2. Порталът Battlefield също поддържа класически архетипи на войници за нападение, възстановяване, поддръжка и др.

Battlefield 2042 – включително Battlefield Portal – излиза на 22 октомври за 60 щ. долара. Играта ще бъде достъпна за PC, Xbox One, PS4, Xbox Series X / S и PS5.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *