OnePlus Watch не беше приет така добре, колкото компанията се надяваше след години спекулации и слухове. По типичния си начин OnePlus изслуша своята общност и обяви, че ще отстрани част от основните недостатъци с актуализация на софтуера.

Сега компанията постави началото на ъпдейтите, пускайки първата актуализация за своя часовник. Тя идва с режим за постоянно вкючен дисплей, но и ще намали наполовина живота на батерията му.

Всъщност всеизвестен факт е, че този режим драстично намалява живота на батерията. В случая обаче, OnePlus предупреждава, че активирането му ще намали производителността на батерията наполовина. Така с постоянно включен екран, средния живот на батерията ще стане едва 7 дни от обявените при дебюта му 14.

Според OnePlus при целодневно носене, интелигентно откриване на сърдечната честота, активирано откриване на сън през нощта, до 150 съобщения, 6 обаждания, 3 аларми на ден, светване на екрана 100 пъти дневно, 30 минути Bluetooth разговори на седмица, възпроизвеждане на музика и средно 90 минути упражнения с ативиран GPS, животът на батерията ще стигне за седмица.

Актуализацията добавя бутон за дистанционно управление на камерата. Въвежда и режим на тренировка маратон и предлага някои оптимизации на потребителския интерфейс и общи подобрения на стабилността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *