Нов доклад сочи, че OnePlus е замразила т.нар. Nord SE. Телефонът трябваше да е продължение на оригиналния Nord, което уж беше в разработка според последните слухове.

Очакваше се специалното издание, наречено Nord SE да получи 65 W зареждане, OLED дисплей и батерия с капацитет 4500 mAh. Сега обаче изглежда, че устройството няма да се появи, поне не и скоро.

Информацията идва от Макс Джамбор, който преди това разказа за Nord SE. Според нея телефонът е създаден в сътрудничество с художника Джошуа Видес и трябвало да излезе в края на миналата година или началото на тази. Въпреки това някои от неговите източници потвърждават, че устройството няма да види бял свят.

Всъщност няма очевидна причина за отмяната на OnePlus Nord SE и компанията може да използва това име за друг модел в бъдеще. Единственото сигурно нещо, според Джамбор е, че това няма да се случи сега.

Междувременно се твърди, че наследникът на OnePlus Nord N10 е в разработка. Видяхме рендери на устройството, което носи кодово име Ebba преди няколко седмици, но все още няма данни за характеристиките му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *