Instagram

Instagram е започнала тестовете на една полезна функционалност. Става дума за възможността на потребителите да създават и качват публикации от компютри.

Тази опция е била забелязана от консултанта Мат Навара, който сподели екранна снимка в Twitter. В общи линии новата опция ще даде на потребителите същите възможности, наподобяващи на тези от мобилните приложения.

Създаването на публикация ще става с икона под формата на +, но първоначално изглежда няма да има опция за публикуване на сторита и reels. След като добавите изображение ще имате опция за кроп, редакция и прилагане на филтри.

След тази подготовка в последния панел ще имате опция за добавяне на текст, локация, отбелязване на хора и др. Освен това ще е възможно скриването на харесванията, изключване на коментари, споделяне и т.н.

Facebook, компанията собственик на Instagram, потвърждава, че много потребители използват социалната мрежа от компютъра си. При това положение е очаквано и скоро да бъде добавена тази основна опция в Instagram.

Засега няма информация за това кога можем да очакваме новата функционалност, но предполагаме, че това би трябвало да се случи скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *