Освен предстоящата серия Pixel 7, по време на своята конференция за разработчици Google разкри интересни подробности и за още едно ново устройство – Pixel Tablet. Компанията ще се завърне в бизнеса с нов таблет, който ще се захранва от процесор Tensor.

За съжаление обаче, Pixel Tablet няма да бъде официално представен преди следващата година. Google посочи, че е толкова развълнувана от това, което се случва, че не може да пази устройството в тайна.

До 2023 година чипсетът Tensor ще има вече трета генерация, която ще е с още по-нови алгоритми за изкуствен интелект и невронни мрежи. Затова и компанията гордо обяви, че Pixel Tablet ще е “най-полезния таблет” за хората някога.

Що се отнася до самото устройство, дизайнът му не е кой знае колко иновативен – големи рамки и меки ръбове, които правят таблета да изглежда елегантно. Устройството може би ще се предлага в хладния пастелен цвят, в който Pixel 6a ще дебютира на 21 юли.

За съжаление компанията не разкри нищо повече за техническите спецификации на Pixel Tablet. Това е съвсем нормално, имайки предвид, че таблетът ще е в процес на разработка поне още година и може да претърпи различни промени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *