motorola Motog10

Само дни след официалната премиера за Европа, най-новият модел на motorola – moto g10 – вече е наличен в България. Той може да бъде закупен от търговската мрежа в цвят Aurora Grey, на цена от 329 лева. Потребителите могат да се сдобият с него и в Telenor на цена в зависимост от договорения месечен абонамент.

Телефонът разполага с 48 MP четворна камера, която позволява заснемането на по-отчетливи снимки на слаба светлина, живи нощни снимки, красиви портрети със замъглен фон и невероятно детайлен близък план. Технологията Quad Pixel и режимът Night Vision правят всички снимки да изпъкват. Потребителите разполагат и с допълнителната гъвкавост на ултраширокоъгълния обектив, Macro Vision камерата и дълбочинния сензор като този на moto g30.

Батерията на moto g10 е с капацитет 5000 mAh, което я прави най-голямата батерия на компанията до сега. Моделът разполага още с 64GB пространство за съхранение на данни и опция за до 512GB допълнително място с microSD карта. Процесорът му е Qualcomm Snapdragon 460, който позволява повишена производителност и по-бързо зареждане на графики без да хаби батерията. Дисплеят е 6.5″ Max Vision HD+ със съотношение на картината 20:9 и 85% съотношение на екрана спрямо корпуса.

Интерфейсът My UX на motorola включва изчерпателен набор от инструменти, изграден на базата на Android на Google и позволява на потребителите да персонализират настройките на музика, видео, игри и теми на устройството. В допълнение към любими жестове на феновете, като включване на фенерчето със замахване или пускане на камерата посредством извиване на китката, идва новата опция чрез приплъзване да се раздели екранът на две, за да можете да правите повече неща наведнъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *