Rocket League се оказа едно от най-интересните гейм предложения напоследък със своята изключително оригинална идея – състезателни коли, които … играят футбол. Това създаде уникални възможности за геймплей, а неотдавна заглавието стана и безплатно, което увеличи още повече неговата популярност.

Току що дойде и новината, че на 9 декември – близо половин десетилетие след нейното пускане на пазара – започва и втори сезон на играта. И той ще добави редица интересни опции за нейните фенове.

Може би най-важното нововъведение ще бъде персонализираната музика, която геймърите ще могат да избират от плейлиста с огромен брой парчета. Така когато те вкарат гол по време на мач, ще зазвучава именно техният химн.

В добавка новият сезон ще включи още един автомобил – R3MX, както и възможност за още нива на развитие, достигащи над 70. Друго дългоочаквано нововъведение ще бъде нова арена, наречена Neon Fields. Тя е тъмна, но с контрастиращо ярко осветление и ще бъде достъпна в онлайн плейлистите и в частните мачове.

През новия сезон ще бъдат добавени още нови награди, предизвикателства и ъпдейти в онлайн магазина на играта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *