Очакваме OnePlus да представи новата си серия смартфони OnePlus 9 през март. В нея освен едноименния модел най-вероятно ще видим и OnePlus 9 Pro.

Сега благодарение на лийкъра Макс Джамбор научаваме още детайли за устройствата. Те изглежда ще имат батерии с капацитет 4500 mAh и ще включват зарядно в комплектите си.

Предходни данни сочат, че стандартният модел ще поддържа безжично зареждане при 30 вата и жично при 65 вата. Бързото зареждане определено е добра добавка към съвременните флагмани.

Наскоро се появиха снимки, които показаха Pro модела с брандиране на Hasselblad върху модула на камерата, в който се помещават четири сензора. Два от тях са подредени вертикално, докато другите два лежат хоризонтално под марката Hasselblad.

OnePlus 9 Pro ще е оборудван с QHD+ дисплей с разделителна способност 3120 х 1440 и може би честота на опресняване от 120 Hz. Двата модела от серията ще работят със Snapdragon 888, като OnePlus 9 ще има плосък 6.55 инчов дисплей, подобен на този на OnePlus 8T.

Говори се, че устройството ще разполага с два 48 мегапикселови сензора и 16 мегапикселова селфи камера. При всички положения изглежда няма да чакаме дълго преди да научим всички детайли за новите телефони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *