Автомобилни катастрофи стават всеки ден и всеки час по пътищата на страната. За щастие, в голямата си част са леки инциденти, които се разминават само с материални щети, но e факт, че има и тежки случаи с летален край. Във вторите – роднините на пострадалия ще трябва да изискват обезщетение при смърт в птп.

Хубавата новина е, че у нас вече има онлайн платформа – „Подай ръка“ която е създадена с цел да помага на хората, пострадали при катастрофа. Така, в тежък момент, когато близките на жертвата са в най-трудната ситуация, има на кого да разчитат и към кого да се обърнат за помощ. От платформата гарантират 100 % конфиденциалност за всеки поет случай и пълна сигурност както на клиента, така и на неговите близки.

Едно от най – важните неща за създателите на платформата е техните клиенти да се чувстват сигурни и защитени. Те работят с екип от изключителни специалисти и адвокати с дългогодишен опит във воденето на застрахователни и наказателни случаи на дела при катастрофи.

И това не е всичко. В случай, че инцидентът не се е случил на територията на България, а някъде в чужбина, от компанията могат да помогнат. Те разполагат с екипи и адвокати в почти всички държави.

Всичко, което роднините на пострадалия човек трябва да направят е да се свържат с експертите от „Подай ръка“ по телефон, Viber, Whatsapp, Messenger или електронна поща и да запознаят екипа в детайли с инцидента, как, кога се е случил, при какви обстоятелства, ако има снимков материал – да се предостави.

След това се насрочва ден и час за лична среща или онлайн консултация и след като екипът се запознае с подробностите, случаят се поема от тях.

Нещо много важно –  клиентите не са длъжни да дават никакви пари напред. От земат своето възнаграждение само след като клиентът получи вече своето обезщетение.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *