Вече от доста време знаем, че Xiaomi подготвя смартфон със сгъваем екран. Той би трябвало да се появи по-късно през настоящата година.

Междувременно преди няколко месеца видяхме и снимки на предполагаемото устройство. Сега имаме достъп и до още кадри на модела, които показват задната му част.

Очаква се той да е позициониран в серията Mi Mix и да е със сгъващ се навътре дисплей. Това е по подобие на серията Galaxy Fold и анонсирания наскоро Huawei Mate X2.

От снимките виждаме отливката на конструкцията, което означава, че липсват останалите хардуерни елементи. Все пак става ясно, че продуктът ще има тройна камера в секция с хоризонтално разположение.

Изненада е, че телефонът ще е част от серията Mi Mix. Това е така, тъй като последното попълнение в нея е анонсираният преди над две години Mi Mix 3.

От друга страна обаче ходът би имал логика, тъй като в линията обикновено виждаме устройства с по-неконвенционален дизайн. Със сигурност едва ли ще се наложи да чакаме дълго, преди да научим повече за това устройство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *