През изминалите седмици бяхме свидетели на редица слухове свързани с бъдещата серия смартфони Xiaomi 11T. За първи път обаче имаме достъп и до официално изглеждащи изображения на бъдещите телефони на Xiaomi.

Те идват от сайта 91Mobiles и изглежда е открит в сайта на търговска верига, която го е публикувала по-рано от предвиденото. Макар Xiaomi 11T и 11T Pro да се очакват с различни основни параметри, те изглежда ще имат идентичен дизайн.

Това включва правоъгълна секция с тройна основна камера. Наличен ще е 108MP сензор, който може да бъде използван и при двата модела. Предходни слухове сочеха, че базовият вариант ще е с 64MP сензор.

Сред останалите черти са още отвор в екрана за селфи камерата, както и поставени отдясно на конструкцията хардуерни бутони. Телефоните ще се предлагат в Meteorite Gray, Celestial Blue и Moonlight White.

Xiaomi 11T най-вероятно ще има чипсет MediaTek, а Pro версията ще е със Snapdragon 888. Освен това Pro вариантът ще е с 5000 mAh батерия и 120W мощност на зареждане. И двата телефона ще са със 120Hz OLED панели.

Доста е вероятно Xiaomi да представи новата серия на планираното си за 15 септември събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *