Една от най-очакваните нови серии смартфони е Mi 11 от Xiaomi. Възможно е устройствата да бъдат анонсирани още този месец, а междувременно лийкърът Ice Universe споделя снимки, които показват основния модел в линията.

От тях виждаме само гърба на устройството, като интерес представлява секцията с основната камера, която е значителна по размери и се намира в горния ляв ъгъл на конструкцията. В нея виждаме два по-големи сензора, един по-малък и LED светкавица.

Според слуховете Mi 11 ще предложи AMOLED дисплей с диагонал над 6 инча и с резолюция 1440p. Освен това се очаква екранът да е извит от двете си страни и да има честота на опресняване 120 херца. В отвор в него ще е поместена 20MP селфи камера.

Сред останалите му параметри би трябвало да видим чипсет Snapdragon 888, 8GB LPDDR5 RAM, 128GB UFS 3.1 памет за файлове и батерия с капацитет 4780 mAh с технология за бързо зареждане при 50W. Основната камера може да включва 108MP, 13MP и 5MP сензори. Очаква се цената на Mi 11 в Китай да e между 611- и 687 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *