Xiaomi не се уморява да ни радва със своите презентации на най-различни електронни устройства. Тази сутрин китайската компания официално съобщи кога ще се състои новото събитие, на което ще бъдат представени поредните мобилни устройства. Според тази информация, събитието ще започне на 29 март тази година в 13:30 часа наше време.

Xiaomi не съобщава какво точно ще бъде показано на тази презентация, но по всичко личи, че ще бъдат представени трите нови смартфона Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra и Mi 11 Lite с поддръжката на новите мобилни мрежи от 5-то поколение. Последно време изтече немалко неофициална информация за тези мобилни телефони, а наскоро моделът Mi 11 Lite се появи в италиански интернет магазин.

Очакванията са Mi 11 Lite да бъде първият смартфон на Xiaomi, базиран на чипа Snapdragon 775G. Известно е, че той ще има тройна камера (64 МР главен сензор плюс 8 МР с широкоъгълна оптика и 5 МР за макро снимки). За в модела Pro и Mi 11 Ultra очакваме 50 МР оптичен сензор Samsung ISOCELL Bright GN2, както и неголям дисплей на гърба.

Очаква се на това събитие Xiaomi да хвърли светлина върху своя първи сгъваем смартфон с гъвкав дисплей. Освен това, навярно ще бъде показан и флагманския лаптоп Mi Notebook Pro с много тънък корпус, както и други интересни устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *