Услугата за видео чат Zoom обяви, че стартира нова платформа, специализирана в областта на виртуалните събития. Тя ще предоставя на бизнеса и потребителите специално място за създаване и споделяне на ивенти.

Те могат да бъдат най-разнообразни по формат и тематиката, като например уроци по йога, фирмени конференции и др. Очаква се новата функционалност, която ще бъде платена, да стартира през лятото.

Zoom Events ще улеснява клиентите си с многобройни инструменти като център с всички събития за потребителите. За организаторите на събития е предвидена възможност за продаване на билети и печалба.

За разлика от останалите подобни платформи като Eventbrite и Meetup, Zoom Events ще бъде по-голяма по обхват. Тя има амбициите да се превърне в онлайн мястото на всички корпоративни служители, стартиращи компании, клиенти, медии или просто любители на събитията.

За да помогне на потребителите си да популяризират своите събития, Zoom ще ги публикува в публична директория, в която ще бъдат откривани от всички останали. Организаторите ще имат достъп до статистически данни за събитията като посещаемост, регистрация и приходи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *