Най-продаваните технологични продукти през първата половина на годината

Offnews Последна промяна на 20 юли 2023 в 20:33 393 0

Технологични продукти
Технологични продукти

Технологиите се развиват все по-динамично, променяйки света около нас и всяка година се появяват множество нови джаджи и устройства с още по-добри характеристики и по-иновативни функционалности. Потребителските нагласи и предпочитания също се променят, влияейки се от своя страна на появата на нови технологични концепции.

В този динамичен пазар тенденциите се променят на месечна база. Затова и екипът на българската верига за технологични продукти Jar Computers разкрива кои са най-търсените устройства в най-популярните продуктови категории през първата половина на 2023 година. Тя е една от най-големите български компании за компютърна техника със силно присъствие в близо 30 български града, както и в интернет пространството, което добавя представителен характер на данните, публикувани от нея. Ето кои са най-продаваните продукти през първата половина на годината, според екипа на дружеството.

Лаптоп Lenovo IdeaPad 3 15ABA7

Това е един от най-търсените технологични продукти, благодарение на своя шестядрен AMD Ryzen 5 5625U 2.3/4.3GHz процесор, както и 15.6 инчовия (39.62 cm) Full HD дисплей. В добавка лаптопът предлага много добро съотношение между цена и производителност. Той разполага с 16GB DDR4 и 512GB SSD NVMe. Лекият и компактен дизайн осигурява максимална производителност, висока степен на сигурност и удобство за професионалистите, които се движат от бюрото до заседателната зала и от заседателната зала до дома.

Геймърски стол Marvo Gaming Chair CH-106 v2

Геймърските столове стават все по-популярни и се предлагат в различни вълнуващи дизайни, а столът CH-106 Scorpion е за напреднали геймъри, със стабилна и здрава найлонова основа и пеперуден механизъм за регулиране. Благодарение на въртенето на 360 градуса, той може да направи пълно завъртане на облегалката назад.

Монитор Dell P2422H (210-AZYX), 23.8″

Откриването на най-подходящия монитор може да породи десетки въпроси, но 23.8 инчовият Dell P2422H се очертава сред най-търсените модели през последните месеци. Той предлага система за оптимизиране комфорта на очите с ComfortView Plus, технологията In-Plane Switching, още по-живи и наситени цветове, по-широк ъгъл на гледане, както и тристранна ултратънка рамка. Освен това може лесно да се постави навсякъде, поради своята малка основа и подобрена, лесна за използване система за управление на кабелите.

Смартфон Samsung Galaxy A54 5G

С корпус с изчистени линии и стъклено покритие, Galaxy A54 5G е наличен в няколко модерни, но вечни цветови версии, като лайм, сребристо, виолетово и графитено. Телефонът поддържа две сим карти и се отличава с 6.4 инчов AMOLED дисплей, с честота на опресняване 120Hz, осемядрен Exynos 1380 процесор, 8GB оперативна памет, 128GB Flash памет, тройна задна камера с 50MP основен сензор и 32 мегапикселова предна камера. Разполага с тактилни сигнали и dolby atmos стерео звук. Тежи едва 202 грама, което го прави подходящ спътник за всеки, особено със своя рейтинг IP67 за устойчивост на вода и прах, Galaxy A54 5G е подходящ за всякакви всичките приключения – както в плитки води, така и по прашни пътища.

Мултифункционално лазерно устройство Brother MFC-L2712DN

Това устройство включва монохромен принтер, копирна машина, скенер и факс. Изключително подходящ за отдалечени работни пространства, домашни офиси и малки и средни предприятия, този принтер е невероятно лесен за настройка. Той е достатъчно компактен, за да отговаря на малки екипи и тесни пространства, като същевременно ви предлага бърз и безшумен печат при по-малко от 50dB. Документи от по няколко страници могат да бъдат копирани, сканирани и изпращани по факс чрез автоматичното листоподаващо устройство (ADF) бързо и безпроблемно. Регулярното презареждане с хартия също е разредено с тавата за 250 листа.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !