Ubisoft представи безплатната игра Tom Clancy’s XDefiant. В новия шутър на компанията мултиплейър стрелец от първо лице се противопоставя на екипи от шест знака в няколко режима на игра.

В XDefiant се кръстосват няколко франчайза на Ubisoft. Първоначалният набор от фракции включва Вълците (вдъхновени от Tom Clancy’s Ghost Recon), Ешелон (Splinter Cell) и Изгонените (The Division). По-късно към играта ще бъдат добавени още различни герои от Вселената на Том Кланси – обещават разработчиците.

Играчите могат да персонализират своите екипи, добавяйки им различни оръжия и устройства. Създадени са условия както за опитните геймъри, така и за начинаещите да извлекат максимума от играта.

Изпълнителният продуцент на играта Марк Рубин преди това е работил по играта Call of Duty на Infinity Ward. Ето защо в XDefiant могат да се открият елементи от този франчайз.

Играта ще бъде достъпна на Xbox One, PlayStation, Xbox Series X / S и други платформи. Първият публичен тест за компютър ще се проведе на 5 август.

Вижте повече в прикаченото видео:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *