RedMagic представи още един модел от серията RedMagic 6 и това е 6R. Устройството дебютира в Китай, присъединявайки се към RedMagic 6 и 6 Pro, а международната му наличност ще стане известна следващия месец.

RedMagic 6R идва с водещи характеристики и се твърди, че предлага авангардна производителност за мобилни игри. Освен това устройството предлага и обновен дизайн, в сравнение с останалите два модела от серията.

RedMagic 6R е с дебелина едва 7.8 мм и тежи 186 грама. Той разполага с 6.67 инчов FHD+ AMOLED дисплей с тънки рамки и вграден сензор за пръстови отпечатъци. Задната му камера е четворна, рамката е метална, а гърбът – пластмасов.

Устройството се захранва от Snapdragon 888 с LPDDR5 RAM и UFS 3.1 съхранение. Процесорът използва най-новата архитектура Kryo 685 и добавя ново ядро Cortex-X1. Може да достигне до тактова честота 2.84 GHz, увеличавайки производителността на процесора с 25%. Архитектурата на GPU използва новия Adreno 660, който подобрява производителността на графиката с 35%, позволявайки на играчите да изпълняват сложни сцени от тежки игри без проблеми.

Дисплеят на RedMagic 6R е с честота на опресняване от 144 Hz и 360 Hz честота на дискретизация при докосване. Освен това той предлага адаптивна честота на опресняване, която може да се превключва между 30/60/90/120/144 Hz и поддържа дълбочина на цвета от 10 бита и пълен DCI-P3. Всичко това гарантира мобилни игри на конзолно ниво.

Що се отнася до охлаждането, VC течно охлаждане и технология за разсейване на топлината от графен се грижат за него по време на интензивна работа. Както вече посочихме, камерата е четворна с 64+8+5+2 мегапикселови сензори, а предната е 16 мегапикселова. Основният сензор е Sony IMX682, който поддържа 64 мегапиксела и предлага по-добри възможности за фотография и видео от предходните модели. Батерията е с капацитет от 4200 mAh и бързо 30 W зареждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *