Qualcomm току-що обяви най-новия си флагмански чип Snapdragon 888, който ще захранва водещите модели смартфони следващата година и пряко ще се конкурира с A14 Bionic на Apple. Xiaomi вече оябви, че нейният Mi 11 ще е първият смартфон със Snapdragon 888, а до момента общо 14 ОЕМ производители са потвърдили плановете си да пуснат телефони, въоръжени с него. Вече може би знаем и как ще изглежда предложението на Realme, благодарение на изображение, получено от GSMArena.

Според прессъобщението на компанията, Realme Race ще е първият й модел, който ще се захранва от новия чип. Всъщност Race е кодово име и е съвсем възможно устройството да се появи по магазините под друго название. Последните слухове сочат, че Realme работи върху топ моделът Ace с поддръжка на 65 W бързо зареждане, който спокойно може да е мистериозният Race, а предполагаеми скрийншот на страницата на устройството показва, че то ще е оборудвано с 12 GB оперативна и 256 GB вградена памет и ще работи с Realme UI 2.0, базирана на Android 11.

Що се отнася до дизайна, Realme Race е с лъскав завършек върху перлено бяло стъклено покритие, има огромен модул на камерата, в който се помещават четири обектива и според формата им не използва перископна система. За съжаление все още няма информация за мегапикселите, или други подробности от техническите характерстики на устройството.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *