Pixel 4a на Google е широко посочван като най-добрия телефон в своя ценови клас, благодарение на превъзходната камера, надеждна производителност и красив дизайн. Но едно от оплакванията на потребителите до сега беше, че моделът има само една опция за цвят – доброто старо и леко скучно черно.

Решението на компанията да запази серията си само до един модел се основава на желанието да се поддържат ниски разходи, което е разбираемо. Но сега компанията изглежда най-накрая има време да се съсредоточи върху това да даде на хората няколко други възможности за избор.

Тази седмица бе обявено лимитирано издание на Pixel 4a, наречено Barely Blue. Става дума за бледо пастелен оттенък с оранжев бутон отстрани. Barely Blue ще струва колкото оригинала и може да бъде закупен само от Google Store. Освен цвета, новият Pixel 4a по нищо не се различава от по-ранната версия.

Компанията не е споделила колко точно ще са наличните бройки от това лимитирано издание, но потвърди, че „след като се разпродаде, моделът повече няма да го има“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *