Според продуктовия мениджър на компанията Нийл Монгер, OPPO X 2021 тепърва ще премине фазата на тестване и вероятно няма да се появи скоро в търговската мрежа.

На своето събитие INNO Day 2020 миналата година, OPPO ни показа своето виждане за сгъваемо устройство, наречено OPPO X 2021. Компанията разясни подробно как работи то в поредица клипове, разкриващи футуристичния телефон. Изглежда обаче, че той все още е на етап концепция и няма да стартира като реален продукт скоро.

“OPPO вярва, че продуктите се предлагат на пазара само когато отговарят на наистина строг процес на тестване. В момента все още не сме превели устройството през него”, разказва Монгер. “То беше показано само, за да демонстрираме нашите иновации и подход към новите технологии, да покажем какво може да е бъдещето на смартфоните в следващите години”.

Що се отнася до самото устройство, то предлага гъвкав 6.7 инчов OLED дисплей, а когато се разгърне – 7.4 инчов екран. Има страничен бутон, върху който можете да плъзнете, за да се разтегне, или сгъне, променяйки форм-фактора между таблет и смартфон.

OPPO е оптимизирала своята ColorOS, за да работи с допълнителното пространство на екрана, а освен това има сензор за изображения и две ToF 3D камери отзад за AR/VR функции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *