Миналата година OPPO пусна своя интелигентен часовник OPPO Watch, който получи благоприятни отзиви като конкурент на часовниците на Samsung на пазара. Устройството стартира със Snapdragon Wear 3100 и предлагаше средна производителност.

Изглежда неговият наследник OPPO Watch 2 ще получи нужната хардуерна актуализация, за да подобри производителността си. Според XDA Developers часовникът ще се захранва от Snapdragon Wear 4100.

Информацията е получена от файлове на фирмуера, в които са открити номерата на моделите, цветовете и размерите им. OPPO Watch 2 ще пристигне в два размера – 42 и 46 мм и 7 разцветки.

Освен това устройството ще работи с новата версия на WearOS, която Google разработва съвместно със Samsung. Часовникът ще има двойно повече вградена памет от своя предшественик – 16 GB и ще предлага нови функции като сменяеми циферблати и откриване на стреса.

OPPO Watch 2 ще пристигне с ново приложение OPPO Relax, а що се отнася до дизайна, часовникът ще има познатия квадратен циферблат и ще поддържа eSIM за LTE свързаност. Говори се, че компанията работи върху още един модел, наречен OPPO Watch Free, но слуховете са доста неясни и няма подробности за него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *