Карл Пей основа компанията Nothing през януари с намерение да даде нов тласък на промените в технологичния свят. Наскоро той разкри дизайна на предстоящия си продукт.

Устройството е проектирано от Том Хауърд, ръководител на дизайна на компанията, който беше и заместник-ръководител на проекта Teenage Engineering. По-късно Пей потвърди, че неговата марка ще пусне първия си продукт – безжични слушалки Nothing Ear1 през първата половина на годината.

Очакваше се слушалките да дебютират този месец, но според последните данни това няма да се случи. Самият Карл Пей написа в Twitter, че Nothing Ear1 няма да излязат през юни, а малко по-късно това лято:

“Преди месец обявихме, че Ear1 ще бъдат разкрити през юни. Близо сме до финалната линия и остават няколко неща за довършване. Поради тази причина Ear1 ще излязат малко по-късно това лято. Вашата подкрепа и търпение означават всичко за нас. Очаквайте още актуализации скоро!”

Що се отнася до Nothing, нейната концепция е изградена върху три елемента, които ще задвижват философията на дизайна – безтегловност, без усилие и безвремие. “Това са принципите, които ръководят нашия продуктов дизайн през последните нколко месеца. Очакваме с нетърпение да ви покажем как той ще оживее чрез първите ни продукти това лято”, написа компанията в публикация в блога си.

Няма повече информация за предстоящите безжични слушалки Nothing Ear1, така че ще се наложи да изчакаме още малко, за да видим какво е създал бившият съосновател на OnePlus с новата си марка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *