Офисният пакет на Microsoft е един от най-популярните софтуерни инструменти за работа и учение. Но далеч не всички си купуват лиценз за неговото активиране и много често се използват пиратски копия или нестандартни методи за кракване и активация на продукта. Явно това е причината софтуерният гигант да направи изненадващо предложение. Потребителите с пиратски версии на Office започнаха да получават изгодни предложения за използване на легална версия на продукта с цели 50% отстъпка.

Няколко интернет издания едновременно съобщиха, че потребителите използващи пиратски версии на Office 2019 са започнали да виждат рекламен банер, който им предлага отстъпка в размер на 50% за използването на онлайн услугата Microsoft 365 за лично ползване или за семейството, което може да включва до шест души. Предложението е валидно единствено, ако се кликне върху предложения линк и не се появява в легалните версии на офис пакета.

В това предложение има уловка – отстъпката важи само за първата година от абонамента, след което цената за използването на фирмения онлайн софтуер на Microsoft се връща към първоначалната. Въпреки това, възможността да се направят икономии може да се окаже много добра мотивация за преход към легален софтуер. Освен това, в предлагания на „пиратите“ онлайн офис пакет е включен и голям обем дисково пространство в електронния облак OneDrive, където могат да се съхраняват най-различни файлове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *