Гейм разработчикът Epic Games продължава с опитите си да направи още по-силно своето най-популярно заглавие – Fortnite. При това, в условията на конфликт с Apple и Google, които вече свалиха играта от магазините си за приложения.

Вече наложилата се стратегия на Epic е да увеличават интереса към своята „златна кокошка“ чрез партньорства с други водещи доставчици на съдържание. Поредната новина в тази посока е, че в новия пети сезон на играта ще видим Mandalorian и Baby Yoda – два от най-успешните нови герои от франчайза Star Wars, които се подвизават в сериала Mandalorian. Заедно с тях ще видим и други интересни герои и места от сериите.

Новината идва броени дни след като приключи финалното събитие от партньорството на Fortnite с друга супер популярна фантастична вселена – тази на Marvel. В него видяхме как гигантът Галактус беше унищожен от отмъстителите Iron Man, Thor, както и от множество геймъри и бойни автобуси.

Въпреки свалянето на Fortnite от App Store на Apple, събитието е било най-популярното в историята на играта. По всичко личи, че включването на сюжети от други игри, филми и комикси тепърва ще се отплаща на Epic Games.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *