LG Wing дебютира по-рано тази година с интересен дизайн и двоен екран. Докато хардуерът му беше уникален, а компонентите достатъчно мощни, то софтуерното изживяване сякаш не беше достатъчно пълно, защото не можеше да използва изцяло въртящия се форм-фактор.

За да разреши някои от тези проблеми, компанията започна пускането на нова актуализация на софтуера, която има за цел да подпомогне оптимизирането на производителността на устройството.

Актуализацията, която носи номер F100VM10d, включва и ноемврийските корекции по сигурността на Android. Що се отнася до промените в потребителския интерфейс, вторичният дисплей вече може да показва имената на приложения – нещо, което преди липсваше, поради ограниченото разстояние и малкия му размер. Най-голямата промяна обаче е начинът, по който приложенията преминават между двата екрана.

С актуализацията преместването на апликациите между двата екрана на LG Wing вече е по-лесно. Потребителите могат да използват бутоните Fetch и Send от панела за бързи настройки, или да го направят като плъзнат нагоре с три пръста. Има и бутон за рестартиране, който се визуализира в долния десен ъгъл и може да се използва в случай, че приложението се премества неравномерно между двата екрана. Медийните контроли също ще бъдат достъпни и на вторичния дисплей на устройството.

Освен тези важни промени, след актуализацията приложението за камерата вече може директно да идентифицира и сканира QR код, без да се налага да отваря специален режим за него. За целта обаче, първо трябва да се активира опцията Scan QR Code от настройките. Добавено е и ръководство, което подканва потребителите да видят бърз преглед на току-що заснетите кадри, задържайки иконата на миниатюрата в приложението за камерата.

От атуализацията първи ще се възползват клиентите на Verizon, чийто устройства са заключени към мрежата на оператора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *