HMD Global представи най-новите членове на семейството от телефони Nokia с бутони – Nokia 6300 4G и Nokia 8000 4G. Двата модела са с премиум дизайн, разполагат с всички най-важни функции и са на съвсем достъпни цени.

Като достоен наследник на своя надежден предшественик, Nokia 6300 4G прави модерен прочит на класиката с добавянето на приложението WhatsApp, правейки го достъпно на най-ниската цена сред телефоните Nokia до момента. За тези, които търсят продукт от по-висок клас в същия сегмент, Nokia 8000 4G се предлага в елегантно изработен, стъклоподобен дизайн и всички необходими функционалности. И двата телефона предоставят оптимизирано 4G изживяване за непрекъснато общуване и забавление, които ви придружават навсякъде и които можете са споделите, активирайки WiFi точката за достъп. Батерията на модела с класически дизайн издържа до два дни с едно зареждане. Освен това, с KaiStore имате достъп до стотици приложения, включително Facebook, YouTube и Google Maps. С Google Assistant1 можете лесно да задавате въпроси, да получавате упътвания и да се обаждате на приятелите си с гласова команда.

Nokia 6300 4G

Вдъхновен от оригиналния Nokia 6300, с модерни функции и класически дизайн, Nokia 6300 4G дава възможност да ползвате WhatsApp на най-ниската цена за телефон Nokia до момента. Благодарение на 4G, Nokia 6300 4G е идеален за тези, които търсят достъп до всички необходими функции за малък бюджет. С оптимизираната си производителност той предоставя страхотни изживявания, независимо дали провеждате разговор, гледате видеоклипове в YouTube, или слушате любимата си музика в движение. Поддържайте връзка със семейството, приятелите и колегите си чрез стотици приложения, налични в KaiStore, включително WhatsApp и Facebook.

Използвайте WiFi точката за достъп на вашия Nokia 6300 4G, за да споделите връзката си с интернет с приятели и семейството си или да си гарантирате, че лаптопът или таблетът ви остават свързани където и да е вашият офис за деня – у дома, в кафенето или дори във влака. Сега можете да споделяте забавлението и да ползвате по-голям екран, когато е необходимо.

Опериращият с KaiOS Nokia 6300 4G е с оптимизирана производителност, благодарение на процесора Qualcomm® Snapdragon™ 210, който улеснява изпълнението на ежедневните ви задачи. Освен това, с Google Assistant1 на мобилно устройство можете да освободите ръцете си и да свършите повече работа само с гласа си. Поддържайте връзка, управлявайте задачи, получавайте упътвания, актуална прогноза за времето и още много – просто кажете „Ok Google“, за да започнете. Издръжливият поликарбонатен панел на Nokia 6300 4G ви гарантира пълноценни преживявания и на открито, без да се притеснявате от изпускането на телефона.

Nokia 8000 4G

С първокласния си стъклоповиден корпус и вдъхновен от скъпоценния камък цвят Черен оникс, Nokia 8000 4G е създаден да блести. Неговият 2.8” екран ви дава повече пространство и яснота за чатове и дори стрийминг на видео съдържание. Nokia 8000 4G е с едновремнно красив и издръжлив дизайн, благодарение на устойчивото си поликарбонатно покритие и дълготрайния живот на батерията. Предлага се и с издръжлива и практична клавиатура с 3D извивка за удобен захват.

Ежедневното общуване и развлеченията чрез популярни приложения като WhatsApp, Facebook и YouTube са още по-улеснени, благодарение на 4G – открийте стотици други приложения в KaiStore. Освен това, с Google Assistant1 можете да свършите повече работа само с гласа си, независимо дали става дума за намиране на нови рецепти, диктуване на съобщения или осъществяване на телефонни обаждания, без да използвате ръцете си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *