Говори се, че Google работи по нови и по-достъпни безжични слушалки. Името, под което те ще дебютират е Pixel Buds A, а нов доклад разкрива някои подробности около тях.

9to5Google пише, позовавайки се на собствени източници, че Pixel Buds A ще следват същата стратегия, като при телефоните Pixel 4a – основно хардуерно изживяване на достъпна цена. Започвайки с дизайна, слушалките ще са идентични на Pixel Buds, но с някои промени на цветния профил. Те ще са равномерно боядисани в бяло или зелено, вместо двуцветни.

Втората цветова опция ще предложи по-тъмен нюанс на зеленото, в сравнение с Mint Green при Pixel Buds. Вътрешността на кутийката и тапите ще са в същата разцветка. Изглежда Google ще съчетае новите слушалки с предстоящия Pixel 5a.

Освен това Pixel Buds A ще предлагат жестове с докосване – сензорни контроли, които ще ви позволят да приемате разговори, да контролирате музиката или да извикате гласовия асистент. Цената им не е известна, но Pixel Buds струват 179 долара, така че новите слушалки ще са под тази граница.

Според предишни слухове, Pixel Buds A ще дебютират в средата на следващия месец. По-рано през март два модела с номера GPQY2 и GPYPJ бяха забелязани в базата данни на FCC.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *