Нова игра за Android използва интелигентен вибратор като контролер

Offnews Последна промяна на 21 януари 2022 в 11:07 627 0

През октомври миналата година софтуерният инженер Алисън Лимхетчарат обяви, че работи върху игра, използваща интелигентен вибратор. Освен, че е контролер, той също събира биологични данни като телесна температура и тазово налягане.

От тогава играта, наречена "Ти си това, което ядеш", е в бета версия. Днес Алисън пусна версия за Android, която вече може да бъде изтеглена от Google Play Store. Тя споделя, че се е вдъхновила за създаването ѝ от упражненията на Кегел, помагащи на жените за укрепване на мускулите на тазовото дъно.

Играта е от типа безкраен бегач, като целта е да бъдат изядени възможно най-много същества, преди героят да умре. Стартира се като петно, което расте и се трансформира в зависимост от това, което поглъща.

Притежателите на интелигентния вибратор Lioness, могат да стискат главата му (където са разположени сензорите за налягане), за да скочи или да полети героят им в играта. Устройството също ще вибрира в отговор, когато той се движи или яде нещо.

За сега самата игра е проста, но най-интригуващият аспект в нея е използването на вибратора Lioness като контролер. Лимхетчарат обещава скоро да се появи и версия за iPhone.

Вижте повече в прикаченото видео:

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !