Създадоха електрическа товарна шейна

Offnews Последна промяна на 08 септември 2021 в 11:07 166 0

Електрическите товарни шейни на Polestar вече са факт. Прототипът им Re: Move беше представен от автомобилния производител преди половин година.

Триколесното превозно средство не се е променило много от месец март, но сега вече е ясно какво може да прави то. Макар бързината му да е същата като на стандартен електрически мотор, Re: Move може да тегли много по-тежък товар.

Максималното натоварване на електрическата шейна е 182 килограма. За някои това може да не е много, но е достатъчно да я превърне в достойна алтернатива на микробусите за доставки. В добавка - размерите на шейната ѝ позволяват да се придвижва и по вело алеи.

Re: Move също е по-екологично превозно средство, благодарение на композитните си рамки, които заменят обичайната пластмаса. Polestar обаче все още не споделя информация за масовото му производство.

Автомобилният производител вижда приложение на шейната като превозвач на по-леки доставки, като онлайн поръчки например. Тя може да се използва и в селски райони с ограничена за конвенционални превозни средства инфраструктура.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !