Една от най-популярните игри на Blizzard се завръща на 23 септември. Става дума за ремастерираната версия на Diablo II – Diablo II: Resurrected. Този вариант ще предложи геймплей в резолюция 4K при 60 кадъра в секунда.

Освен това ще има подобрени графики и опция за съвместна игра между до 8 човека. Играта ще позволи игра между потребители за Xbox Series X/S, Xbox One, PC, PS4, PS5 и Switch.

С ремастерираната версия се завръщате в света на Sanctuary. Тук ще откриете и проследите съдбата на Dark Wanderer в нова 3D графика и с нови клипове, както и подобрен звук. Познатият на милиони играчи геймплей обаче остава непроменен.

Diablo II: Resurrected включва цялото съдържание от четирите акта на Diablo II и този от експанжъна, Diablo II: Lord of Destruction. Разширението включва много съдържание, включително класове, нови приспособления и т.н.

В преработената версия ще има и повече място за съхранение на придобитите оръжия, оборудване и др. При предварителна заявка за играта получавате достъп д отворената бета.

Стигаме и до цената, която е 39.99 евро, а има и Diablo Prime Evil Collection, която включва Diablo II: Resurrected, Diablo III и експанжъна Reaper of Souls и пакета Rise of the Necromancer. Колекцията струва 59.99 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *