Apple официално представи слушалките Powerbeats Pro Wireless Headset Special Edition. Новият модел е създаден съвместно с дизайнерския бранд Fragment Design.

В новите слушалки се използват динамичните излъчватели Apple H1 с широка честотна лента и висок динамичен диапазон. Те разполагат с бутони за регулиране силата на звука и сензор, който слага на пауза възпроизвеждания музикален трак, ако потребителят махне слушалките от ушите си. Предвидена е възможност за много бързо свързване с различните устройства на Apple. Времето на автономната работа с акумулаторните батерии на слушалките е 9 часа, а при използването и на батерията в калъфа времето на автономна работа се увеличава до 24 часа. Зареждането в продължение на 5 минути осигурява час и половина автономна работа, а в продължение на 15 минутни – 4,5 часа.

Външният вид на новите дизайнерски слушалки почти не се различава от стандартните. Основната разлика е в логотипа – двойна мълния и указването на бранда FRGMT на корпуса.

Стандартната версия на безжичните слушалки Powerbeats Pro към днешен ден в САЩ се продават при цена 200 щ. долара. Новият модел Powerbeats Pro Wireless Headset Special Edition струва 290 щ. долара. Предлагат се модели с бял, син, виолетов, розов, черен и червен цвят на корпуса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *