Xiaomi определено има амбиции да изведе индустрията напред. Компанията обяви своя смартфон с камера под дисплея съвсем наскоро, както и първият в света модел с кабелно зареждане със 120 W.

Xiaomi експериментира и в други области, например с навлизането си в бизнеса с електромобили и Cyberdog. Сега, според ново изтичане, компанията планира да пусне смартфон с дисплей с разделителна способност 4К.

Моделът е забелязан в TENAA, китайският еквивалент на FCC, под номер 2109119BC. Този продуктов номер според доклада може да е свързан с Xiaomi CC11 Pro.

Списъкът на пръв поглед разкрива някои от характеристиките на устройството. Телефонът ще включва 6.55 инчов OLED досплей с 4К (3840 х 2160 пиксела) резолюция.

Заедно с високата разделителна способност, списъкът разкрива още, че смартфонът ще разполага с батерия с капацитет от 4400 mAh и осемядрен чипсет. Като се има предвид дисплея, размерът на батерията обаче изглежда доста малък, но може да има настройка, с която потребителите ръчно да включват 4К или Xiaomi да е заложила интелигентно управление на екрана.

Освен това устройството разполага с 6 до 12 GB RAM и 64 до 256 GB вградена памет. То ще се предлага в червено, оранжево, жълто, злено, циан, синьо, лилаво, черно, бяло и розово, сочи още списъкът на TENAA.

Не е известно точно кога ще дебютира новият модел на Xiaomi, но щом се е появил в списъците на TENAA, явно датата не е далеч. Остава да разберемс какво още ще ни изненада китайският гигант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *