Семейството Vivo S е на път да получи нови членове, разкрити в изтичане в китайската социална мрежа Weibo. Очаква се Vivo S12 и Vivo S12 Pro да пристигнат скоро, а последният се появи в официално изглеждащ рендер, придружен от някои спецификации.

Според източника, Vivo S12 Pro ще се придържа към прореза на екрана, но този път панелът ще има извити страни, за пръв път в серията. Камерите отзад ще имат впечатляващо представяне и този път компанията е решила да се придържа към класическото вертикално подравняване на сензорите, вместо да използва необичайни решения.

Рендерът разкрива, че Vivo S12 Pro ще има прорез на екрана и изпъкнал модул на камерата. Две от камери ще са 50 мегапикселови Samsung JN1 плюс един 8 мегапикселов ултраширокоъгълен сензор.

Освен това чрез множество алгоритми ще се подобряват дневните и нощни снимки със селфи камерата. Това е така, тъй като в края на краищата “S” неофициално означава “селфи”.

Новият телефон ще предложи подобрено бързо зареждане, спрямо Vivo S10 Pro. Очаква се стандартът от 55W да дебютира именно при S12 Pro.

Общата производителност също ще се подобри, благодарение на нов чипсет, но това най-вероятно няма да е новият Snapdragon 8 Gen 1, тъй като той е запазен за флагмана на компанията Vivo X.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *